Hyse
Blåkveite
Kveite
Torsk
Sild
Laks
Sei
Uer
Skalldyr
Ørret
Hyse
Ørret
Hyse
Hyse
Hyse er en bunnfisk som finnes nord for Stad, i Barentshavet, vest for Svalbard og i Nordsjøen/Skagerrak. Hyse er rik på protein, vitamin B12, selen og jod. Kjøttet er magert og fast, med god bindingsevne. Det gjør at hyse egner seg veldig godt til for eksempel fiskekaker. Du kan steke, koke, røyke eller tørke hyse.
Fersk Hysefilet uten bein
Ingredienser: Hyse.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 290 kj / 68 kcal
Fett: 0,2 g, hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 16,6 g
Salt: 0,2 g
Fersk Hysefilet
Ingredienser: Hyse.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 290 kj / 68 kcal
Fett: 0,2 g, hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 16,6 g
Salt: 0,2 g