SILD
Blåkveite
Kveite
Torsk
Sild
Laks
Sei
Uer
Skalldyr
Ørret
Hyse
Ørret
Hyse
Sild
Sild er en stimfisk som finnes både ved kysten og ute i havet. De viktigste sildebestandene i norske havområder er norsk vårgytende sild (NVG-sild) og nordsjøsild. Silda er rik på vitamin D, protein, omega-3-fettsyrer og selen. Det er en delikat fisk som egner seg godt til steking og panering. Du kan også salte den, røyke den eller marinere den som påleggssild.
![](https://karlsfiskogskalldyr.no/wp-content/uploads/2019/11/Speket-Sild.png)
Speket Sild
Ingredienser: Sild, salt, sukker.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 872 kj / 210 kcal
Fett: 16 g, hvorav mettede fettsyrer 3,6 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 16,5 g
Salt: 2,4 g
![](https://karlsfiskogskalldyr.no/wp-content/uploads/2019/11/Røkt-Sild.png)
Røkt Sild
Ingredienser: Sild, salt, sukker.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 767 kj / 184 kcal
Fett: 10,4 g, hvorav mettede fettsyrer 3,1 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 22,5 g
Salt: 2,2 g
![](https://karlsfiskogskalldyr.no/wp-content/uploads/2019/11/Kryddersild.png)
Kryddersild
Ingredienser: Sild, hvete, sandel, salt, sukker, koriander, paprika, sennepsfrø, krydderoljer og oleoresiner. Farge E150
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 639 kj / 154 kcal
Fett: 12,0 g, hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 11,5 g
Salt: 2,4 g