Ørret
Blåkveite
Kveite
Torsk
Sild
Laks
Sei
Uer
Skalldyr
Ørret
Hyse
Ørret
Hyse
Ørret
Ørret er en fisk i laksefamilien. Det er en fet fisk med rødt kjøtt og hvit marmorering. Kjøttet er fast og mørt. Fisken er rik på protein, omega-3-fettsyrer, vitamin D og selen. Ørret egner seg godt til mange typer retter, både rå og lett varmebehandlet. Du kan steke, grille, bake, koke og røyke ørret. Rett behandling gir et delikat og saftig resultat.
![](https://karlsfiskogskalldyr.no/wp-content/uploads/2019/12/Fersk-ørrettfilet-uten-bein-1024x682.png)
Fersk Ørretfilet uten bein
Ingredienser: Ørret.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 693 kj / 166 kcal
Fett: 10 g, hvorav mettede fettsyrer 2,0 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 19 g
Salt: 0,1 g
![](https://karlsfiskogskalldyr.no/wp-content/uploads/2019/12/Røkt-Ørret-1024x682.png)
Røkt Ørret
Ingredienser: Ørret, salt, sukker.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 597 kj / 142 kcal
Fett: 6,9 g, hvorav mettede fettsyrer 1,3 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 20,1 g
Salt: 0,1 g