KVEITE

Blåkveite

Kveite

Torsk

Sild

Laks

Sei

Uer

Skalldyr

Ørret

Hyse

Ørret

Hyse

Kveite

Kveita er en hvit fisk som er rik på protein, vitamin D, vitamin B12 og selen. Dette er en fisk som er utbredt på begge sider av Nord-Atlanteren. Kveita er den største beinfisken i norske farvann. Kjøttet har en fast konsistens, og beina er lette å fjerne. Du kan tilberede kveite på flere forskjellige måter.

Kveiteskiver

Ingredienser: Kveite.

Næringsinnhold per 100g:
Energi: 877 kj / 211 kcal
Fett: 14,8 g, hvorav mettede fettsyrer 2,1 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 19,4 g
Salt: 1 g

Kveiteskiver

Ingredienser: Kveite.

Næringsinnhold per 100g:
Energi: 877 kj / 211 kcal
Fett: 14,8 g, hvorav mettede fettsyrer 2,1 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 19,4 g
Salt: 1 g