KVEITE
Blåkveite
Kveite
Torsk
Sild
Laks
Sei
Uer
Skalldyr
Ørret
Hyse
Ørret
Hyse
Kveite
Kveita er en hvit fisk som er rik på protein, vitamin D, vitamin B12 og selen. Dette er en fisk som er utbredt på begge sider av Nord-Atlanteren. Kveita er den største beinfisken i norske farvann. Kjøttet har en fast konsistens, og beina er lette å fjerne. Du kan tilberede kveite på flere forskjellige måter.
Kveiteskiver
Ingredienser: Kveite.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 877 kj / 211 kcal
Fett: 14,8 g, hvorav mettede fettsyrer 2,1 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 19,4 g
Salt: 1 g
Kveiteskiver
Ingredienser: Kveite.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 877 kj / 211 kcal
Fett: 14,8 g, hvorav mettede fettsyrer 2,1 g
Karbohydrater: 0 g, hvorav sukkerarter 0 g
Protein: 19,4 g
Salt: 1 g