Om oss

Åpenhetsloven

https://karlsfiskogskalldyr.no/om-oss/apenhetsloven/

OM OSS

ansatte

Karl Alberth Hansen

Daglig leder

Kenneth Hansen

Salgs- og innkjøpssjef

Nok S Chiang

Økonomi- og Administrasjon

 

Teamet

Om oss

Karls Fisk og Skalldyr holder til i Tromsøysundvegen 36. Vi leverer våre produkter til restauranter, hoteller, cateringtjenester og dagligvarebutikker.

Vi har lang erfaring og stor lidenskap for vårt yrke. Som et resultat av våre enestående produkter og service, har vi bygget oss et godt rykte og rennomé.

Produktene våre er unike. Vi bearbeider fisken for hånd, og tar vare på tradisjonelle produksjonsmetoder som er nedarvet i lokalmiljøet. Dette gir et godt utgangspunkt for sjømat av høyeste kvalitet.

Vi er MSC-sertifiserte og medlem av Grønt Punkt Norge. Det innebærer at produktene våre kommer fra bærekraftig fiske, og at vi tar miljøansvar for emballasjen på varene våre. Vi er bevisst vårt ansvar for å ta hensyn til miljøet og vi gjør vårt ytterste for å opprettholde en bærekraftig produksjon.

Teamet

Om oss

Karls Fisk og Skalldyr holder til i Tromsøysundvegen 36. Vi leverer våre produkter til restauranter, hoteller, cateringtjenester og dagligvarebutikker.

Vi har lang erfaring og stor lidenskap for vårt yrke. Som et resultat av våre enestående produkter og service, har vi bygget oss et godt rykte og rennomé.

Produktene våre er unike. Vi bearbeider fisken for hånd, og tar vare på tradisjonelle produksjonsmetoder som er nedarvet i lokalmiljøet. Dette gir et godt utgangspunkt for sjømat av høyeste kvalitet.

Vi er MSC-sertifiserte og medlem av Grønt Punkt Norge. Det innebærer at produktene våre kommer fra bærekraftig fiske, og at vi tar miljøansvar for emballasjen på varene våre. Vi er bevisst vårt ansvar for å ta hensyn til miljøet og vi gjør vårt ytterste for å opprettholde en bærekraftig produksjon.

Historie

Karl Alberth Hansen har jobbet i fiskerinæringa siden han var ung. Han begynte som fisker på havet, og gikk senere over til å jobbe på fiskebruk. I 2003 kom tanken om å starte for seg selv. Han brukte sine siste penger på å kjøpe to paller frosne skalldyr som han solgte videre.

Med hardt arbeid bygget han bedriften opp, stein for stein. Det første målet var at han skulle kunne leve av jobben, og allerede etter første halve driftsår gikk bedriften i pluss. Etter bare to år nådde Karls Fisk og Skalldyr 10 millioner i omsetning.

Karl hadde ikke ambisjoner om at Karls Fisk og Skalldyr skulle bli en stor bedrift med mange ansatte. Etter hvert ble etterspørselen etter produktene så stor at han så seg nødt å ansette flere. Første ansettelse var i 2007. I dag, 16 år etter at bedriften så dagens lys, har han et tjuetalls ansatte på heltid og deltid i Karls Fisk og Skalldyr.

Vår historie

Vår historie

Historie

Karl Alberth Hansen har jobbet i fiskerinæringa siden han var ung. Han begynte som fisker på havet, og gikk senere over til å jobbe på fiskebruk. I 2003 kom tanken om å starte for seg selv. Han brukte sine siste penger på å kjøpe to paller frosne skalldyr som han solgte videre.

Med hardt arbeid bygget han bedriften opp, stein for stein. Det første målet var at han skulle kunne leve av jobben, og allerede etter første halve driftsår gikk bedriften i pluss. Etter bare to år nådde Karls Fisk og Skalldyr 10 millioner i omsetning.

Karl hadde ikke ambisjoner om at Karls Fisk og Skalldyr skulle bli en stor bedrift med mange ansatte. Etter hvert ble etterspørselen etter produktene så stor at han så seg nødt å ansette flere. Første ansettelse var i 2007. I dag, 16 år etter at bedriften så dagens lys, har han et tjuetalls ansatte på heltid og deltid i Karls Fisk og Skalldyr.